Imagine Dragons’tan Starfield’e özel şarkı

123 67

Oyunun çıkışına az süre kalmışken ünlü müzik grubu Imagine Dragons, Starfield için özel şarkı paylaştı.

Starfield için geri sayım başladı. Tabii ki Bethesda da merakla beklenen yeni oyunu için reklam kampanyalarında iyice gaza bastı. Amerikalı müzik grubu Imagine Dragons, Starfield için Children of the Sky adında şarkı yayınladı. Klasik bir Imagine Dragons parçası diyebiliriz. Ünlü müzisyenlerin ve grupların oyunlar için özel şarkılar bestelemesi şaşırılacak bir durum değil. Geçmiş yıllarda bunun birçok örneği var.

Imagine Dragons’un oyun dünyasında farklı iş birlikleri olmuştu. 2014’te League of Legends dünya finallerinde Warriors’u canlı olarak söylemişlerdi. 2021’deki The Game Awards’da canlı performans sergilemişlerdi.

Yapım, 6 Eylül’de piyasaya sürülecek ve ilk günden Game Pass’e gelecek. Oyunun Premium Edition versiyonunu alanlar 1 Eylül’de oynamaya başlayacak.

Starfield, Bethesda’nın yıllar sonra çıkaracağı ilk yeni oyunu olacak. Fallout ve Elder Scrolls serisi senelerdir biliniyor, Starfield ise yeni bir serinin başlangıcı olabilir. Yapımcılar, oyuncuların uzayı keşfetmek için bolca zaman harcayacağını söylüyor.

starfield

Oyun daha çıkmadan ilk yaması da yayınlandı. Güncelleme Xbox’ta 15.48 GB, PC’de ise 13.4 GB boyutunda. 1.7.23.0 sürümündeki yazılım paketinin tam olarak içeriği belli değil. Fakat yüksek öncelikli birkaç hatayı düzelttiğine dair spekülasyonlar var. Zaten böyle ilk gün yamaları artık geliştiriciler için alışkanlık oldu. Birçok yapıma ilk günden güncelleme geliyor. Bu da ayrıca tartışılabilir bir konu.

Bilmeyenler için oyunun kısaca konusundan bahsedecek olursak, 2310 yılında iki büyük taraf arasında Koloni Savaşı adı verilen büyük bir savaş patlak verir. Starfield bu savaştan 20 yıl sonra geçiyor. Oyuncular, uzay kaşiflerinden oluşan Constellation isimli birliğin üyelerinden birini canlandırıyor. Geliştiricilerin açıklamasına göre ana hikaye entrikalarla ve oyuncuyu şaşırtacak sürprizlerle dolu. Bununla birlikte asıl konuya bağlı veya bağımsız olan birçok yan hikaye de var.

Huawei Mate 60, 66W şarjla piyasaya sürüldü