Marvel’s Spider-Man 2 için gerekli boş alan belli oldu

22 79

Insomniac Games’in yeni oyunu Spider-Man 2’nin çıkış tarihi yaklaşmaya başladı. Oyunun PS5’te ne kadar boş alana ihtiyaç duyduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Önümüzdeki aylar içinde birçok bomba yapım oyuncularla buluşacak. Mesela Starfield, Alan Wake 2 bunlara örnek verilebilir. Listede yer alan oyunlardan biri de Marvel’s Spider-Man 2. 2018’de piyasaya sürülen açık dünyaya sahip Spider-Man oldukça sevilmişti. Devam oyunu ise ilk yapımın neredeyse iki katı daha büyük. Brooklyn, Queens ve yeni Coney Adası daha fazla oyun alanı sunacak. Peter Parker ve Miles Morales de oynanabilir karakterler olarak yer alıyor.

Spider-Man 2

Asıl haberimize gelecek olursak, Twitter’da SpiderManCD nickli kullanıcıya göre Spider-Man 2, 98 GB boş alana ihtiyaç duyuyor. Bu bilgi de oyun için sınırlı sayıda üretilen PS5 paketinde ortaya çıktı. Orijinal oyuna göre daha büyük olan Spider-Man 2’nin daha fazla boş alan gereksinimi şaşırtıcı durum değil. Ayrıca güncellemeler, DLC’ler ve daha fazla ekstrayla gerekli alan ihtiyacı artacaktır.

Spider-Man 2

Yeni oyunda başkarakterlerin daha fazla yeteneği var. Ana senaryo görevleri haricinde yan görevler de olacak. Insomniac Games bazı yan görevlerin özel olarak tasarlandığını ve bu görevlerde yeteneklerin kullanılmasının ön plana çıkarıldığını söyledi. Peter Parker’ın standart oynanışı dışında Venom’la ortak yaşam olarak birleştiğinde de oynanabilir olacak. Hatta bu şekilde farklı yeteneklere kavuşacak. Oyunun en dikkat çekici kısımlarından biri de bu.

Marvel’s Spider-Man 2 eğer son dakikada herhangi bir terslik olmazsa 13 Ekim’de ön yüklemeye açılacak ve 20 Ekim’de ise oyuncularla buluşacak.

vivo V29e resmen tanıtıldı