İlk Death Stranding Videosu, Oyunun Ana Oyun Motorundan Alınmamış

3128574 5726834147 death

Çıkış videosundan itibaren büyük ilgi uyandıran Death Stranding, yapımcısı Hideo Kojima tarafından birkaç yeni bilgi ile tekrar gündeme geliyor. Peki bu bilgiler neler? Detayları haberimizde.

Death Stranding, Hideo Kojima tarafından geliştirilen ve türü henüz kesinleşmemiş video oyunu. Kojima KONAMI’den ayrıldıktan sonra çıkaracağı yeni oyun ile KONAMI’ye ikinci bir darbe vurmaya hazırlanıyordu. Kojima’nın bilgi vermekten kaçınmasının sebebi oyunun sızıntısını engellemek olduğu düşünülüyordu. Fakat oyun ile ilgili görüntüler ve bilgiler ortaya çıktıkça olayın tamamen oyunun üzerine fazlaca yoğunlaşmak olduğunu anlıyoruz. PlayStaation Experience’da ve daha önce paylaşılan fragmanlar her ne kadar bizleri büyülemeyi başarsa da, oyuncuların oyun hakkında kesin net yorum yapmasını engeller cinsten. Oyunun gizemi ve güçlü kadrosunu dikkate alırsak Death Stranding bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Kojima daha öncedn düzenlenen bir panelde oyun motorunu ve oyun ile ilgili birkaç ufak detayı daha açıklamıştı.

Decima adlı oyun motorunu kullanacak olan Death Stranding,  bu oyun motoru ile açık dünya bir oyun olacağına dair söylentilere gebe oldu. IGN ile söyleşi yapan Kojima, oyun hakkında yeni birkaç bilgi verdi. Bunlardan ilki E3’te yayınlanan ve gündeme bomba gibi düşen ilk Death Stranding fragmanı ile alakalı. Videoda gördüğümüz sahnelerin Decima oyun motorundan alınmadığını açıklayan Kojima, oyunun  göründüğünden çok farklı olacağına dair sinyalleri de vermiş oldu. İkinci bir haber ise Kojima’nın söylediği bir cümleden çıkarılabilir durumda. “Guerrilla Games, bizler için doğru oyun motoruna sahip. Onların oyun motoru, bir açık dünya oyununa uygun olan her şeyi sunuyor bizlere. Önemli olan da bu zaten.” şeklinde bir açıklamada bulunan Kojima, oyunun açık dünya olacağına dair söylentileri iyice güçlendirmiş oldu.

SUPERHOT VR Bomba Gibi Geliyor!