Death Stranding kapak fotoğrafı ile karşımızda!

Death Stranding Türkçe

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonraki ilk oyunu olan Death Stranding büyük merakla bekleniyordu. Bugün ise Death Stranding’in kapağı belli oldu!

Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı olan Hideo Kojima ile Konami’nin arası bozulmuş ve Kojima firmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Kojima’ya kucak açan PlayStation, üstadın yeni bir oyun firması kurmasını ve hali hazırda Guerrilla Games‘in Horizon Zero Down oyunundaki motoru kullanmasını sağlamıştı.

8 Kasım 2019 tarihinde PlayStation 4 için çıkacak olan ve Türkçe altyazı seçeneği ile gelecek olan Death Stranding, büyük merakla bekleniyordu. PlayStation Store’da 429 TL’lik ön sipariş fiyatına sahip olacak olan oyunun kapak fotoğrafı ise bugüne kadar belli değildi. Hideo Kojima, bugün Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile oyunun kapağını resmi olarak doğruladı.

Nvidia GeForce RTX 2080 Super benchmark sonuçları ile karşımızda!

Steelbook ve normal kutu için farklı tasarım yapan Kojima, yine kapaklarda Only on PlayStation 4 (Sadece PlayStation 4’te) ibaresine yer vermemesi ile dikkat çekti. Oyunun PlayStation 4’e özel olduğunu belirten ifadeyi taşımaması, belli bir süre sonra sonra PC’ye de gelebileceğinin sinyallerini veriyordu.

Death Stranding