Death Stranding en iyisi olacak!

death stranding

Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hideo Kojima yeni oyunu Death Stranding hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Metal Gear serisi ile isminden söz ettiren oyun yapımcısı Hideo Kojima, yakında yeni projesi ile oyun severlerin karşısına çıkacak.

Bilindiği üzere Kojima’nın sahibi olduğu oyun stüdyosu, uzun bir süredir Death Stranding isimli yapım üzerinde çalışıyor. 8 Kasım’da PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulacak olan yapım için şimdiye kadar pek çok ekran görüntüsü ve oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan tüm içeriklere rağmen, hala kimse Death Standing’in oynanışını ya da konusunu tam olarak çözümleyemedi. Bunda oyunun tamamen yeni bir türe temel oluşturması da önem arz ediyor.

death stranding

Kojima geçtiğimiz gün yeni projesi hakkında kısa bir demeç verdi. Ünlü oyun yapımcısı, Death Standing’in şimdiye kadar geliştirdiği en iyi oyun olduğunu ifade etti. Kojima daha önceki projelerde yapmak istediklerini tam anlamıyla hayata geçirmediğini ve hep birşeylerden ödün vermek zorunda kaldığını söyledi. Yeni projesinde ise istediği tüm imkanlara sahip olduğunu belirten Kojima kusursuz bir iş çıkardığını belirtti.

Death Stranding 8 Kasım’da Türkçe alt yaz desteğiyle gelecek. Bakalım oyun ciddi anlamda beklentileri karşılayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

PS5, PS4 oyunlarını oynayabilecek mi? İşte yanıtı