John Boyega: “Star Wars 8 Çok Daha Karanlık”

600x338xStar Wars The Force Awakens 1.jpg.pagespeed.ic .k uTsQSs v 1

Star Wars Force Awakens’in başrol oyuncularından John Boyega, Star Wars 8 hakkında fazlasıyla çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Star Wars Episode VII: Force Awakens, inanılmaz bir gişe hasılatı elde etmiş ve tüm dünyada 1.81 milyar dolar ile tarihin en büyük gişe rekortmenleri arasına, üçüncü sıradan girmişti. Üstelik yapım, dünyanın en büyük pazarı Çin’de gösterime gireli bir hafta dahi olmadı. Yani devam yapımı hakkında konuşmak için hiç de erken değil. Disney, Episode 8 ve Episode 9 ile iki adet spin-off filmi Rogue One ve Han Solo Anthology’i şimdiden onayladı.

Star Wars Force Awakens’de “Finn” karakterini canlandıran John Boyega, kısa süre önce moda dergisi Vogue’a bir röportaj verdi.

John Boyega, Star Wars 8 hakkında “spoiler” olarak nitelendirebilecek açıklamalarda bulundu.

John Boyega’ya göre, efsanevi bilim kurgu serisinin yeni zinciri, öncüsünden çok daha karanlık bir tona sahip olacak.

John Boyega, “Evet bazı sırları kendime saklamak zorundayım. Ancak kendimi tutmakta zorlanıyorum. Yeni film, öncüsünden çok daha karanlık bir senaryoya sahip. Bu, insana harika hissettiriyor. Kabul ediyorum daha karanlık ama bir o kadar da heyecanlı olacak.”

Pek çok otorite ve en az onun kadar çok sinema tutkununa göre Star Wars 7 Force Awakens, karanlık bir sona sahip. Yine de yapımda, çok eğlenceli diyaloglar ve muzip karakterler mevcut.

John Boyega’ya göre yeni yapımda ise “Gücün Karanlık Tarafına” yöneleceğiz. Yani Supreme Leader Snoke ve Kylo Ren’in hikayesi filmde öncelik kazanacak.

2989621 finn lightsaber stance

Boyega, “Ünlü ışın kılıcı sahnesi” hakkında gülümseyerek konuşuyor.

“Hayır, bu sahne için büyük bir hazırlık içine girmedim ve rejim yapmadım. Film için gereken kondisyona ek bir kondisyon yüklemesinde de bulunmadım. Öte yandan, yeni film için çok daha fazla egzersiz yapmak zorundayım. Bunu söylemem, sanırım yeni yapımdaki aksiyon ağırlığını vurgulamaya yeter. Evet, yeni serinin ilk filminde ufak bir sakatlık geçirdiğim doğru. Ancak kendimi toparladım ve şimdiden formdayım. Diğer formda kalması gerekenler ise izleyiciler.” ifadelerini kullanarak, müdavimleri heyecanlandırıyor.

Final Fantasy Katili Kıskıvrak Yakalandı