İdrarını satarak para kazanıyor!

Kactus Kutie 1

Para kazanmak için ilginç yöntemler deneyenler listesine bir kişi daha eklendi. İşte detaylar!

İdrarını satarak para kazanıyor! Geçtiğimiz günlerde çıkarttığı gazı kavanoz halinde takipçilerine satan kadının hikayesi gündem olmuştu. Şimdi ise sırada bir başka enteresan yöntem var. Bu hikayenin kahramanı ise bir OnlyFans yıldızı olan Kactus Kutie. Asıl mesleği fotoğrafçılık olan kadının son zamanlarda nasıl para kazandığını öğrenince siz de şok olacaksınız. İşte detaylar!

İdrarını satarak para kazanıyor!

Kactus Kutie isimli kadın aslında bir fotoğrafçı fakat kısa süre önce mesleğini bırakarak farklı bir sektöre yöneldi. OnlyFans hesabı açarak kısa sürede tanınan Kutie, fenomen olduktan sonra ilginç bir yöntemle para kazanmaya başladı.

Kactus Kutie

Genç kadın sıvı altın olarak nitelendirdiği idrarını kavanozun içine dolduruyor ve belirli bir bedel karşılığında takipçilerine satıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde de çıkardığı kazı kavanoza koyup satan kadın gündeme gelmişti. Şimdi ise sosyal medyanın gündemine idrarını satan OnlyFans fenomeni oturdu.

Kactus Kutie, bir kavanoz idrarı için takipçilerinden 70 dolar talep ediyor. Ayrıca kadın hayranları için çişini ettiği anları da videoya alıyor. Mesanesinin çok geniş olduğunu söyleyen fenomen isim, 10 dakikalık bir video bile çekebileceğini iddia ediyor. Sosyal medyanın her geçen gün daha enteresan haberlere konu olduğu şu günlerde bu haber açıkçası bizi çok fazla şaşırtmadı. Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşarak siz de fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Karşınızda tüm modelleri ve özellikleri ile Vivo X80 serisi