Huawei yeni akıllı saat modelleri ile sektördeki durumları tersine çevirebilir

Screenshot 257

Akıllı saat sektörünün öncü isimlerinden biri olan Huawei, yeni modelleriyle birlikte pazardaki ağırlığını arttırabilir.

Huawei yeni akıllı saat modelleri ile sektördeki durumları tersine çevirebilir. Dünya çapında bir teknoloji devi olan Huawei, son etkinliğinde iki yeni akıllı telefon ve birçok yeni ürün tanıttı. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, etkinliğin göze çarpan yıldızlarından biriydi. Bu akıllı saatler, geçen yıl piyasaya sürülen Huawei Watch 3 serisinin halefleri olarak sunuluyor.

HUAWEI WATCH Ultimate

Huawei Watch 4 serisi, daire şeklinde bir kadranı ve sağ tarafta dönen bir taç ve fiziksel bir düğme özelliklerini taşıyor. Standart varyasyon 46 mm’lik bir paslanmaz çelik kasaya sahipken, Pro modeli 48 mm’lik bir TC4 titanyum alaşım kas ile sunuluyor. Huawei Watch 4 Pro, 1.5 inç LTPO AMOLED ekranıyla birlikte geliyor. Her iki model de çeşitli gezegen saat yüzleriyle birlikte sürekli açık bir ekrana sahip. Ayrıca, 5 metreye kadar suya dayanıklıdırlar.

HUAWEI WATCH Buds

Huawei yeni akıllı saat modelleri ile sektördeki durumları tersine çevirebilir

Huawei Watch 4 serisi, sağlık ve spor özellikleri konusunda oldukça zengin bir seçenek sunar. Kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, EKG, cilt sıcaklığı, stres takipçisi, arteriyel sertlik göstergesi ve solunum cihazı gibi bir dizi sağlık verisini takip edebilirler. Tüm bu veriler, tek bir dakikalık bir sağlık özeti içinde sunulur. Giyilebilir cihazlar, 100’den fazla antrenman modu ve bir AI koşu koçuyla birlikte gelir. Düşme algılama özelliği de dahil olmak üzere çeşitli diğer özellikleri de mevcuttur.

HUAWEI WATCH GT 3 SE

Huawei Watch 4 Pro, standart varyasyonda olmayan bir eSIM aracılığıyla LTE bağlantısı ve yerleşik bir GPS özelliğine sahiptir. Her iki model de, sırasıyla 3 ve 4,5 güne kadar dayanabilen bir pil ömrüne sahip olarak derecelendirilirler.

Huawei Watch 4, EUR 449’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor ve Siyah florelastomer kayışla birlikte gelirken, Pro varyantı, titanyum kayış için EUR 699 ve Kahverengi deri kayış için EUR 549 fiyatla satışa sunuluyor. Huawei Watch 4 serisi, önceden sipariş edilebilir. Huawei, Watch 4 ve Watch 4 Pro ile bir kez daha sağlık ve spor odaklı bir giyilebilir cihaz sunuyor. Hem şık tasarımı hem de zengin özellikleri ile, tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Huawei yeni akıllı saat modelleri ile sektördeki durumları tersine çevirebilir.

FIFA 23 Game Pass tarihi netleşti