WATCH Ultimate Design : Huawei ilk altın akıllı saatini tanıttı   

WATCH Ultimate Design : Huawei ilk altın akıllı saatini

Huawei’in stratejik dönüşümünün son ürünleri; yeni amiral gemisi HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, HUAWEI WATCH Ultimate Design ve yeni nesil TWS kulaklık ailesinin en güncel ürünü HUAWEI FreeBuds Pro 3 olarak açıklandı.

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi’nde, artan sağlık ve fitness işlevleri ile yenilikçi tasarım ön plana çıkıyor. 46 mm ve 41 mm boyutlarında piyasaya sunulan yeni amiral gemisi, klasik GT Serisi tasarımlarından farklılaşarak daha modern bir görünümle, yaratıcılığı ön plana çıkarıyor.

Fitness deneyimini artırılarak geliştirilen ‘Aktivite Halkaları’, yepyeni ‘Stay Fit’ uygulamasının ilk sürümü ve yükseltilmiş GNSS takibi serinin öne çıkan özellikleri arasında. Tüm bunlara ek olarak sağlık ölçümüne yapay zeka desteği sağlayan yeni TruSeen™ 5.5+ özelliği de bu benzersiz deneyimi bir adım daha ileri taşıyor.

WATCH Ultimate Design

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian’dan, “Huawei için giyilebilir ürünler ve stratejiler, en önemli kollardan biri. Çin’deki pazar liderliğimize ek olarak, global pazarda da ikinci sıradayız. Özellikle Avrupa pazarına bakıldığında da Türkiye’nin katkısının çok büyük bir etken olduğunu belirtmek istiyorum.

Özellikle son 2 yıl içerisinde artan hacim ile birlikte, giyilebilir cihazlar kategorisinde Türkiye’de pazar payı liderliğini de kazanmayı başardık. Fashion Forward sloganı ile duyurduğumuz Watch GT 4 Serisi ile birlikte her tarza ve her zevke uyum sağlayan saatlerimizi satışa sunuyoruz. HUAWEI Watch Ultimate Design adını verdiğimiz yeni saatimiz ise akıllı saat pazarındaki en iddialı ve en gösterişli saat olma özelliğini taşıyor” açıklamasını yaptı.

WATCH Ultimate Design

HUAWEI WATCH Ultimate Design, Huawei’in ilk altın akıllı saati olarak sunuluyor. Elmas kesim gravür işlemiyle oyulmuş 3D trapez desenler, altın çerçeve, altın taçla, kelebek tokalı altın PVD titanyum kayış bu benzersiz ürünün temel tasarım ögelerini oluşturuyor.

HUAWEI Watch Ultimate Design, 79.999 TL fiyatla ön satışa sunuluyor. Premium Uluslararası Garanti, 1 Yıl Ekstra Uzatılmış Garanti, Yenileme hizmeti ve Kargo ile onarım hizmeti de bu satın premium hizmet paketi içine dahil edilenler arasında.

Böylece kullanıcılar 2 yılda 2 kez saat gövdesi ve kayış dahil olmak üzere temizlik ve bakım hizmetini hem Türkiye hem de AB üyesi ülkelerden alabilirler.

iPhone 17 ailesinde standart olacak