FIFA 23 Game Pass tarihi netleşti

FIFA 23

Hali hazırda 699,00 TL’ye satılan FIFA 23, PC Game Pass için geliyor. İşte oyunun Game Pass’e geleceği tarih.

FIFA 23 Game Pass tarihi netleşti. Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan FIFA serisi, her yıl milyonlarca oyuncuyu kendine çekiyor. Bu yılın en çok rağbet gören oyunu olan FIFA 23, farklı oyun modları ve yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak heyecan verici bir haber, oyunu PC platformunda oynayanları sevindirecek.

EA, PC'de 'FIFA 23' ile yeni hile önleme teknolojisini piyasaya sürecek

FIFA 23, PC kullanıcıları için ücretsiz hale gelecek. Yakın bir tarihte, tam olarak 16 Mayıs’ta, oyun PC Game Pass’e eklenecek ve bu da PC Game Pass abonelerinin FIFA 23’ü ücretsiz olarak oynayabilecekleri anlamına geliyor. PC Game Pass aboneliği ise aylık 29,99 TL gibi bir ücretle sağlanabiliyor. Dilerseniz, daha fazla avantaj ve ayrıcalık sunan Ultimate seviyede abonelik yaparak aylık 44,99 TL ödeme yapmanız mümkün.

FIFA Online 4 çıktı

FIFA 23 Game Pass tarihi netleşti

Bu haber, oyunseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. FIFA serisinin sadık hayranları, FIFA 23’ü ücretsiz olarak oynayabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. PC Game Pass, oyunseverlere geniş bir oyun kütüphanesine erişim imkanı sunuyor ve FIFA 23’ün bu kütüphaneye dahil olması, aboneler için büyük bir kazanç anlamına geliyor.

FIFA, 2022 Dünya Kupası'nda AI kullanacak!

FIFA 23’ün Game Pass için ücretsiz olarak sunulacak olması, oyunseverlerin yanı sıra PC platformunda oyun oynamayı düşünenler için de cazip bir teklif olabilir. PC Game Pass’e abone olarak, FIFA 23 gibi birçok popüler oyunu ücretsiz oynayabilir ve oyun dünyasının zenginliklerini keşfedebilirsiniz. FIFA 23 Game Pass tarihi netleşti.

iPhone 15 tasarımı kısmen de olsa iPhone 14’ü andıracak!