Huawei Yeni Akıllı Saatlerini Ne Zaman Tanıtacağını Açıkladı

huawei watch gt4

Huawei yeni akıllı saatlerini tanıtacağı lansman etkinliğinin tarihini açıkladı. Bu etkinlikte iki yeni akıllı saat görücüye çıkarılacak.

Bildiğiniz gibi Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni akıllı saatlerini çok yakında kullanıcılarla buluşturacağı bir süredir konuşuluyordu. Artık bu akıllı saatlerin tam olarak ne zaman tanıtılacağını biliyoruz. Şirket, dün bir paylaşım yaparak 19 Eylül’de Barselona’da bir lansman etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlik için paylaşılan afişte iki farklı akıllı saatin görülmesi, şirketin yeni akıllı saatlerini 19 Eylül’de resmi olarak tanıtacağını ortaya çıkardı.

Daha önce gelen bilgiler, bu yeni akıllı saatlerden birinin Huawei Watch GT5 olacağını söylüyor. Watch GT serisinin bu yeni üyesinin en önemli özelliklerinden biri TrueSense sistemi olacak. Bir sağlık takip teknolojisi olan TrueSense, önceki modellerden çok daha iyi bir sağlık takip ölçümü sunacak. En azından şirketin iddiası bu yönde.

huawei watch 5gt

Paylaşılan afişte görülen ikinci akıllı saatin ise Watch D serisinin yeni üyesi olacağı düşünülüyor. Çünkü son dönemde gelen söylentiler, Huawei Watch D2’nin yolda olduğunu ortaya çıkarmıştı. Şimdi bu akıllı saat de Watch GT5 ile birlikte resmi olarak tanıtılacak gibi görünüyor. Watch GT5 gibi Watch D2’nin de TrueSense özelliğine sahip olacağı söyleniyor. Ancak şu ana kadar bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

19 Eylül yaklaşıkta her iki saate dair daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

Huawei Mate XT: Üç Kez Katlanabilen İlk Telefon