Swarovski, Android Wear’lı akıllı saatlerini süresiz erteledi

Swarovski

Moda ve takı alanında faaliyet gösteren mücevher markası Swarovski, Android Wear’lı akıllı saatlerini süresiz erteledi. Firmanın yeni saatini tanıtması bekleniyordu.

Moda alanında takı, saat aksesuar gibi ürünler üreten mücevher markası Swarovski, akıllı saat üretmek istiyordu. Huawei ve Samsung gibi bazı firmalarla yaptığı çalışmaların dışında akıllı saat pazarında yeri olmayan Swarovski, Android Wear’lı akıllı saatlerini süresiz erteledi.

Firmanın Android Wear işletim sistemi kullanan bir saat üzerinde çalıştığı biliniyordu. Hatta Swarovski’nin Baselworld 2017′de akıllı saatini tanıtması bekleniyordu. Ancak firma ani bir kararla akıllı saat girişimlerinin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Ertelemeyle ilgili açıklamada, Swarovski Yönetim Kurulu Üyesi Robert Buchbauer şunları söyledi: Swarovski akıllı cihaz girişimini ertelemeye karar verdi ve Baselworld 2017’de yeni akıllı cihaz ürünleri sunmayacak. Swarovski henüz hazır değil. Lansman zamanlaması konusunda herhangi bir açıklama yapamıyoruz.

Firma ilk olarak, Ocak ayında düzenlenen CES 2017‘de bir cihaz üzerinde çalıştığını belirtmişti. Android Wear kullanan bu cihaz, kadınlara yönelik olacaktı. Şıklığına önem veren ve teknolojiyi seven kadınlar için güzel bir saat görebilirdik. Ancak açıklamasına göre firma, henüz hazır değilmiş. Süresiz erteleme de ucu açık bir zaman dilimi olduğundan Swarovski’nin Android Wear’lı akıllı saatlerini görmek için uzun bir süre bekleyebiliriz.

Google JPEG Boyutunu Küçültüyor