Huawei önümüzdeki ay yeni ürünlerini tanıtacak

h33

Kaybettiği pazar payını yeniden kazanma çabası içinde olan Huawei, Aralık ayında Çinli devin Huawei Mate V adlı flip-tipi katlanabilir akıllı telefon da dahil olmak üzere bir dizi cihazı tanıtacağı bir ürün lansman etkinliğine ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Kesin lansman tarihi henüz bilinmemekle birlikte, Weibo’daki sızdırılan bilgilere göre, şirketin şu anda akıllı saatler, yeni ekranları, Bluetooth gözlükleri ve kan basıncı izleme desteği olan diğer bazı ürünleri piyasaya sürebileceğini iddia ediyor.  Şimdiye kadar, tüm bu tür ürünler arasında yalnızca iki ürünün adı biliniyor: katlanır akıllı telefon için Huawei Mate V ve akıllı saat için Huawei Watch D.

Mate V’in teknik özellikleri ve tasarımının detayları şu anda bilinmiyor. Daha önce Huawei’nin Samsung Galaxy Z Flip3’e benzer kapaklı tasarıma sahip katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığı bildirilmişti. Ancak, bu katlanabilir kapağı, önümüzdeki çeyrekte piyasaya sürülmesi beklenen Mate V’e bağlayan bir bağlantı yok. Bunların bir ve aynı mı yoksa iki farklı cihaz mı olduğunu zaman gösterecek.

Huawei önümüzdeki ay yeni ürünlerini tanıtacak

Öte yandan Huawei Watch D’ye gelecek olursak, cihazın adındaki “D”nin neyi gösterdiğine dair bir bilgi yok. Huawei daha önce  GT’nin “Gran Turismo” anlamına geldiği Watch GT adlı bir akıllı saat piyasaya sürdü . Huawei, cihazlarını yeniden markalaştırıyor olabilir ve bu nedenle yaklaşmakta olan ürün için daha basit bir isim seçmiş olabilir.

Bu yeni akıllı saatin, kalp atış hızı monitörü, kan basıncı monitörü ve vücut yağ monitörü dahil olmak üzere sağlık ve fitness ile ilgili birçok özellik ile gelmesi bekleniyor. Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, şirketin tansiyon izleme desteğiyle gelen ilk akıllı saati olacak.

Tesla sahipleri araçlarına ulaşamadı!