Motorola Razr Serisine Daha Ucuz Bir Model Ekleyecek

Motorola ve Google 2024 Razr

Katlanabilir telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Motorola Razr serisine daha düşük maliyetli bir model daha eklemeye hazırlanıyor.

Katlanabilir telefon alanında varlık gösteren şirketlerden biri olan Motorola, Razr modellerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Motorola Razr 50 Ultra’yı haziran ayında piyasaya süren şirket, önümüzdeki günlerde de Razr 50’nin global lansmanını gerçekleştirecek. Ancak şirketin Razr 50 serisine dair planları henüz tamamlanmış değil. Bir sertifika kurumunda ortaya çıkan bilgiler, Motorola’nın çok yakında bu seriye yeni bir model eklemeyi planladığını gösteriyor. Gelen ilk bilgilere bakılırsa Motorola Razr 50s adını taşıyan bu yeni model, daha düşük maliyetli bir katlanabilir telefon olacak.

Motorola Razr 50

Söz konusu Motorola’nın telefonları olduğunda, telefonun isminin sonuna gelen “S” ibaresi genelde daha düşük maliyetli bir modele işaret ediyor. Bu yüzden Motorola Razr 50s’in de Razr 50’nin daha düşük fiyatlı bir versiyonu olacağı düşünülüyor.  Ancak henüz telefonun teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay ortaya çıkmadığı için, şimdilik bu bir varsayımdan ibaret.

Motorola Razr 50’nin katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir panel kullanıyor. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.63 inç. Bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz.

Razr 50s’ten ne tür özellikler bekleyebileceğimizi görmek için önümüzdeki en önemli örnek Razr 50. Telefon, MediaTek’in Dimensity 7300X yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8, 12 ya da 16 GB RAM eşlik ediyor.

Huawei Mate XT: Üç Kez Katlanabilen İlk Telefon