Huawei Watch Buds tanıtım tarihi açıklandı

huawei band 7

Çinli teknoloji devi Huawei’nin kulaklıkları bünyesinde taşıyabilen yeni akıllı saat modelinin tanıtım tarihini resmen duyurdu.

Huawei Watch Buds tanıtım tarihi açıklandı. Huawei için işlerin hiç de iyi gitmediği bir dönemden geçiyoruz. Çinli teknoloji devi hem anakarada hem de global pazarda günden güne pazar payı anlamında eriyip gidiyor. Hatta durum öyle bir hale geldi ki, geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir veride şirketin bazı dönemlerde eskiden kendi alt firması olan Honor’un bile altına düştüğü görülüyor.

HUAWEI WATCH GT 3 SE

İşte Huawei bir taraftan bu kötü gidişatı durdurmaya çalışırken, diğer bir taraftan ise yeni teknolojileri içeren ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Çinli teknoloji şirketinden gelen son açıklamaya göre, Huawei Watch Buds 2 Aralık tarihi itibariyle resmen tanıtılacak. Peki bu akıllı saati rakiplerinden ayıran yönü ne? Tabi ki aynı zamanda bünyesinde bir çift kablosuz kulaklık barındırıyor olması.

kalp sağlığı

Huawei Watch Buds tanıtım tarihi açıklandı

Eğer daha önce bu saate ilişkin bir haber okumadıysanız tam olarak ne dediğimizi anlamamış olabilirsiniz, hemen açıklayalım. Huawei’nin 2 Aralık’ta tanıtacağı ve Watch Buds ismini verdiği akıllı saati aynı zamanda içerisinde bir çift kablosuz kulaklık barındıracak. Bu sayede kablosuz kulaklıkların ayrıca taşınması ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefleyen Çinli şirket, kablosuz kulaklıkların saatteki yuvasından şarj edilebileceğini açıklamıştı.

kalp sağlığı

Bununla birlikte normal şartlar altında akıllı saatlerin kendi başlarına bile şarj sorunu yaşadıkları düşünüldüğünde, kulaklık şarj edebilen bir saatin nasıl bir performans göstereceği büyük merak konusu.

The Super Mario Bros. filminden beklenen fragman geldi