Huawei Nova 3’ün tanıtım tarihi belli oldu

Huawei P20 lite BLACK

Huawei’nin bir süredir ortalarda dolanan telefonu Nova 3’ün tanıtım yeri ve tarihi belli oldu. Telefona ait son detaylar haberimizde!

Çinli şirket, orta-üst düzeye konumlandıracağı yeni telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Aldığı sertifikalar ve sızıntı fotoğraflarıyla zaman zaman gündemimizde yer alan Nova 3‘ün, bugün asılan bir afişle tanıtım tarihi açıklandı.

Huawei, Nova 3’ü Filipinler’de duyuracak

teaser

Asılan afişte, Nova’nın duyurulacağı üstü kapalı şekilde duyurulmuş. Buna göre cihaz, 18 Temmuz‘da Filipinler‘in başkenti Manila’da ilk kez sahne alacak.

Huawei P20 Lite ile aynı tasarımı paylaşacak olan cihazın özellikleri de fazlasıyla ilgi çekici. Neredeyse kesinleşen sızıntılara göre modele, Huawei’nin kendi Kirin 710 yongaseti güç verecek, 6 GB RAM de performansa katkı yapacak. b ekranıyla büyük ekran severleri memnun edecek olan Nova 3’ün, 3650 mAh pili boyutlarının biraz altına kalmış. Akıllı telefon ayrıca, arka tarafta 16 + 24 MP çift; ön taraftaysa 24 + 24 MP‘lik çift olmak üzere, üzerinde toplamda 4 kamera bulunduracak.

Muhtemelen pek çok pazarda satışa sunulmayacak olan modelin, iyi bir fiyatla buluşturulması halinde çok alıcısı olacaktır.

AirPods’a kablosuz şarj özelliği ekleyen aksesuar!