Huawei P30 tanıtım tarihi açıklandı!

Huawei P30 tanıtım tarihi

Merakla beklenen Huawei P30 tanıtım tarihi bugün açıklandı. Huawei P30 serisi için artık gün saymaya başlayabiliriz. İşte Huawei P30 tanıtım tarihi ve P30 modelleri hakkında her şey!

Huawei son dönemde tanıttığı telefonlar ile Samsung ve Apple’ın tahtını zorlamayı başarmıştı. Özellikle P20 serisi ile büyük beğeni toplayan Huawei, bu başarıyı 2019’da da sürdürmek istiyor. Çin’in en büyük devi olan Huawei, merakla beklenen P30 serisinin tanıtım tarihini açıkladı.

İşte Huawei P30 tanıtım tarihi!

Huawei cephesinden gelen resmi açıklamaya göre P30 serisi 26 Mart 2019 tarihinde Paris’te düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. P20 serinin üzerine koyacak olan Huawei, bu modellerde de kendi işlemcisine yer verecek. Kirin 980 yonga setinden beslenecek olan bu modellerde 6 GB RAM‘in baz alınması bekleniyor.

Galaxy S10 reklamı sızdı!

Huawei P30, Huawei P30 Pro ve Huawei P30 Lite modelleri ile karşımıza çıkacak olan firma, bu sefer 3’lü kamera kurulumu yerine tam 4 adet arka kameraya yer verecek. Firmanın çentik konusunda bu sefer atılım yaparak damla çentiğe yer vereceği söyleniyor.

Rakibi Galaxy S10 karşısında sunacağı yenilikler ile bu yıl Samsung’un tahtını elinden almak isteyen Huawei, yeni arayüzü ile daha akıcı ve stabil bir deneyim sunacaktır.

Huawei P30 tanıtım tarihi