The Super Mario Bros. filminden beklenen fragman geldi

super mar

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan The Super Mario Bros. filminden beklenen fragman geldi.

Nintendo’nun sembol oyunlarından olan Super Mario öylesine popüler oldu, öylesine büyük bir başarıya imza attı ki bugün Mario oynamayan birine rastlamak neredeyse imkansız. Haliyle Mario oyun dünyasıyla sınırlı kalmadı ve zamanla başka dünyalara da taşındı. Sinema dünyası da bunlardan biri oldu elbette. Hatırlarsanız ilk Mario filmi 1993 yılında çıkmıştı. 1993 yapımı bu filmin ağızlarda bıraktığı kötü tat yıllardır yeni bir Mario filmi çekilmemesine sebep oldu. Ancak sevilen karakter geç de olsa beyaz perdeye geri dönüyor.

Süper Mario Kardeşler filmi nisan 2023'e ertelendi

Merakla beklenen The Super Mario Bros. filmi önümüzdeki yıl sinema severlerle buluşacak. Geçtiğimiz günlerde ilk görüntüleri paylaşılan filmin yeni fragmanı, dün düzenlenen Nintendo etkinliği sırasında yayınlandı.

Yayınlanan fragman, Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) tarafından seslendirilen Mario’yu tam anlamıyla görmemizi sağlıyor. Ayrıca Anya Taylor-Joy’un seslendirdiği Princess Peach karakteri de bu fragmanla birilkte ilk kez karşımıza çıkıyor. Elbette Mario’nun kardeşi Luigi de fragmanda boy gösteriyor. Neticede filmin adı Süper Mario değil Süper Mario Kardeşler.

Öte yandan fragmandan da görebileceğiniz üzere Nintendo bu filmle birlikte başka eserlerini de sinemaya taşımaya hazırlanıyor. Çünkü fragmanda farklı bir Nintendo eserinden çıkan Donkey Kong da yer alıyor. Kim bilir belki de bu filmle birlikte bir Donkey Kong filminin de temelleri atılır.

14 Nisan 2023’te vizyona girecek filmden yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Oppo Find N2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı