Huawei telefon fiyatları düşecek mi?

Huawei telefon fiyatları

Google’ın yaptırımından sonra Huawei telefon fiyatları ne olacak herkes merak ediyor. Peki, Huawei telefon fiyatları düşecek mi? İşte detaylar.

Google’ın Huawei’nin Android lisansını iptal etmesinin etkileri hala konuşuluyor. Bundan sonra çıkacak olan Huawei’nin telefonlarında Android’e resmi olarak yer veremeyecek olan Çinli firma, bir darbeyi de Qualcomm, Intel ve Boardcom cephesinden almıştı. Üst üste Amerika Birleşik Devleri’nden darbe alan Huawei’nin şimdilik gidişatı belirsiz görünüyor.

Bazı kaynaklar Huawei’nin kendi işletim sistemini geliştirdiğini söylese de bu işletim sisteminin Android’e bile rakip olamayacağını herkes çok iyi biliyor. Android bile bu zamana kaç yılda gelebildi. Bir de bunun geliştirici ayağı var. Geliştiriciler sadece Huawei modellerinde yer alan bir OS için uygulama geliştirecek mi?

Huawei telefon fiyatları düşecek mi?

Şimdilerde Huawei telefonlarının fiyatlarının ne olacağı merak konusu olmaya başladı. Güncelleme desteğini kaybeden Huawei telefonları, artık Android Q gibi büyük güncellemeleri almayacak. Huawei’nin aldığı darbelerden sonra telefon fiyatlarında bir düşüş bekleniyor. Ancak bu düşüş hakkında konuşmak için henüz erken.

Huawei’nin Android lisansı iptal edildi! Huawei için yolun sonu mu görünüyor?

Her firma dönem dönem farklı yaptırımlar ile karşılaşabiliyor. Örneğin; Apple’ın Qualcomm davasından dolayı iPhone’ların satışları da yasaklancaktı. Peki, ne oldu? İki firma kuzu kuzu anlaşmaya vardı ve sorun ortadan kalktı. Huawei’nin de düştüğü durum şimdilik bu. Eğer uzun dönemde Amerika Birleşik Devletleri ile Çin anlaşamazsa Huawei’nin telefon fiyatlarında dipleri görebiliriz.

Huawei telefon fiyatları