Huawei P30 Pro vs Mate 30 Pro kamera karşılaştırması

1

#İŞBİRLİĞİ

Huawei’nin 2019’daki iki amiral gemisi karşı karşıya! Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte Huawei P30 Pro vs Mate 30 Pro kamera karşılaştırması!

Huawei’nin son dönemde darbe üstüne darbe yediğini söylemek, sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Çinli üretici ABD ile yaşadığı gerilimden ötürü, şu aralar diken üzerinde. Son olarak Huawei’nin satışa sunduğu modellerde Google servislerinin bulunmayacağı ortaya çıkmıştı. Buna karşın Mate 30 Pro Çin’de hayli iyi bir başlangıca imza attı.

Bu durumun temel nedeni ise Huawei’nin amiral gemisi modellerinin pek çok anlamda piyasanın en iyilerinden biri olması. Nitekim bu kriterlere kamera da dahil.

Huawei’nin amiral gemisi modelleri için Leica ile yaptığı işbirliği sayesinde P ve Mate serileri sektördeki en başarılı kameralara sahip.

iPhone 11 Türkiye’de başarılı olabilir mi? Tıklayın

Bilindiği üzere kısa bir süre öncesine kadar P30 Pro modeli DxOMark’ın zirvesinde yer alıyordu. Fakat Mate 30’un satışa sunulmasıyla birlikte işler değişti.

Peki Huawei’nin bu yıl satışa sunduğu iki amiral gemisi modelinden hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? Eğer siz de bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız Huawei P30 Pro vs Mate 30 Pro kamera karşılaştırması için seçtiğimiz fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Hemen baştan belirtelim. P30 Pro vs Mate 30 Pro için seçtiğimiz fotoğrafların tümü, aynı ışık ve aynı açıdan çekilmiştir. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bahse konu fotoğraflarla başbaşa bırakalım. (Diğer fotoğraflar için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

P30 Pro vs Mate 30 Pro! Hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor!

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro vs Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro
Huawei P30 Pro vs Mate 30 Pro