Samsung Galaxy S11 için kamera testlerine başlıyor

galaxy s11

#İŞBİRLİĞİ

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2020’nin ilk çeyreğinde tanıtması beklenilen modeli Galaxy S11 için kamera testlerine başladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Samsung, şimdiden Galaxy S11 için kolları sıvadı.

Son yıllarda kamera kullanımının, müşteriler açısından önemli bir kriter olduğunu göz önünde bulunduran Samsung, bu konuda ince eleyip sık dokuyor. Öyle ki Galaxy Note 10 modeli aldığı DxOMark puanıyla Huawei’nin Leica destekli P30 Pro’sunu bile geçmeyi başarmıştı.

Görünen o ki Samsung önümüzdeki yıl satışa sunacağı yeni amiral gemisi modelinde de aynı şekilde kamera üzerine oynamayı düşünüyor.

Sızdırılan bilgilere göre, 2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Galaxy S11 için kamera testleri şimdiden başlamış durumda. Güney Koreli şirketin önümüzdeki yıl satışa sunacağı S11 serisinde 5x optik zoom özelliğine sahip bir kameraya yer vermeyi düşündüğü belirtiliyor.

Güney Koreli şirketin yeni kamera modülü için kendi ülkesinin şirketlerinden MecaTech Systems ile anlaştığı da sızdırılan bilgiler arasında. Elbette bu konu hakkında Samsung’dan resmi bir açıklama gelmeden, yorum yapmak pek doğru olmayacaktır.

iOS 12 için kötü haber geldi