Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro kamera karşılaştırması

huawei p30 pro vs mate 20 pro p

#İŞBİRLİĞİ

Huawei’nin aynı segmentteki iki modeli karşı karşıya. Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro kamera karşılaştırması.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Pek çok ülke ile aynı anda ülkemizde de satışa sunulan P30 Pro, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Çinli üretici yeni amiral gemisi modelini tanıtırken, kamera özellikleri üzerine yoğunlaşmıştı. Nitekim P30 Pro da özellikle gece çekim performansıyla kullanıcıların takdirini kazanmayı başardı.

P30 Pro ve Mate 20 Pro kamera karşılaştırması

Peki P30 Pro, Huawei’nin bir diğer üst segment modeli olan Mate 20 Pro kadar iyi fotoğraf çekebiliyor mu? Malum, Mate 20 Pro geçtiğimiz yılın son çeyreğinde satışa sunulmuştu. Leica imzalı 3 ana kamera modülüne sahip olan Mate 20 Pro da fotoğraf konusunda iddialı bir model.

Huawei P30 Pro vs Galaxy S10+ kamera karşılaştırması için tıklayın

Peki Huawei’nin iki üst segment modelinden hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro kamera karşılaştırması yazımızda iki telefonla aynı ışık ve aynı açıdan çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşacağız.

Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro kamera karşılaştırması fotoğraflarıyla hangi telefonun daha iyi bir fotoğraf performansına sahip olduğuna karar verebilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro ile çekilmiş fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Huawei p30 pro vs mate 20 pro 6