Galaxy A06’nın Yeni Görselleri Sızdırıldı

Galaxy A06 2

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Galaxy A06’nın tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, popüler Galaxy A serisini genişletmeye devam ediyor. Merakla beklenen Galaxy A06, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Akıllı telefon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan evleaks hesabı tarafından paylaşılan görseller, telefonun tasarımını net bir şekilde görmemizi sağladı. Telefonun tüm fiziksel tuşlarının çerçevenin sağ tarafındaki çıkıntılı bölümde yer alacağı açıkça görülüyor. Öte yandan telefonun renk seçeneklerini de görmüş oluyoruz.

Galaxy A06, geçtiğimiz günlerde SM-A065F model numarasıyla Geekbench performans testinde karşımıza çıkmıştı. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun Helio G85 yonga setinden güç alacağını doğrulamıştı.

Galaxy A06 3

Galaxy A serisinin yeni üyesi, 6.7 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. HD+ çözünürlükte bu ekranın yenilenme hızı şimdilik belirsizliğini koruyor. Telefonun çift arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik bir yardımcı sensör eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel olacak.

Bu özellikler, Galaxy A05 ile büyük ölçüde aynı görünüyor. 25W hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya da bunlardan biri. Bu durum, Galaxy A06’nın önceki modele kıyasla ne gibi yenilikler sunacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor. Android 14 ile kutudan çıkacak olması, Galaxy A06’ya dair en büyük yeniliklerden biri olarak gibi görünüyor.

Samsung’un Galaxy A serisinin yeni üyesini önümüzdeki ay tanıtması bekleniyor. Ancak şimdilik net bir tanıtım tarihi açıklanmadı.

Galaxy A06

ChatGPT’den Ürküten Davranış