Huawei Mate X3, Galaxy Z Fold 4’e rakip olarak geliyor

hh12

Huawei bildiğiniz gibi katlanabilir akıllı telefon modasının öncülerinden biriydi. Firma şimdi bu kategoride yeni cihazı Huawei Mate X3’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Huawei Mate X3, firmanın beklentilerinin çok yüksek olduğu bir proje diyebiliriz. Firma akıll telefon sektöründen ambargolar yüzünden bir hayli mecburi uzaklaştırılmıştı. Şimdi firma tekrar bu sektörüde tutunmaya çalışıyor. Gelen bilgiler cihazın Samsung Galaxy Z Fold 4’e benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Bu, Çinli teknoloji devinin katlanabilir telefonunun ayrıca iki ekrana sahip olacağı anlamına geliyor; biri harici ve birincil ekran büyük bir içe katlanır. dikey bir menteşe üzerine yerleştirilmiş panel ile tasarlanmış durumda.

Huawei Mate X3

Gelen bilgilere göre Huawei Mate X3, Güney Koreli muadilinden önemli ölçüde daha ucuza mal olacak. Şimdiye kadar bildiklerimize göre, Mate X3’ün yalnızca 4G Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olduğuna inanılıyor. Bu cihazla ilgili daha ince ayrıntılar hala geniş olmasına rağmen. Daha önce gelen bilgilere göre, Huawei’nin Mate X3’ü Aralık 2022’de piyasaya sürmesi bekleniyordu. Ancak en son sızıntı, daha sonraki bir lansmana işaret ediyor.

Mate X2 modeli Şubat 2021’de piyasaya sürüldü, bu nedenle bir halefinin çoktan geleceği açık. En son sızıntı, Mate X3’ün gelecek yılın ilk yarısında duyurulacağını ima ediyor. Bu nedenle, 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Fiyat etiketine bağlı olarak, Çin katlanabilir akıllı telefon pazarında büyük bir rakip olabilir.

Oneplus 11, mat siyah ve parlak yeşil renkleriyle ortaya çıktı