Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri ile ön plana çıkacak

xiaomi 13

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni nesil amiral gemisi modelinde kamera özelliklerini ön plana almaya hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri ile ön plana çıkacak. Xiaomi‘ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 2023’ün ilk çeyreği itibariyle resmen tanıtılacak olan Xiaomi 13 Ultra, özellikle kamera performansıyla adından söz ettirecek. Daha önce hiç bir akıllı telefonda görmediğimiz özellikler ve yüksek teknoloji barındıran bu cihaz, sahip olduğu tasarım ve özellikler ile akıllı telefonların kameraları konusunda bir devrin kapanmasına neden olabilir.

Xiaomi 12 Ultra 2

Aslına bakarsanız, Xiaomi’nin de yıllardır yapmak istediği şey tam olarak bu. Piyasaya çıktığı günden bu yana fiyat/performans ürünü bir marka olarak algılanan Xiaomi, başlarda bunun ekmeğini fazlasıyla yese de, artık bu algının getirdiği doğal büyüme sınırlarına ulaşmış durumda.

Xiaomi 12

Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri ile ön plana çıkacak

Daha fazla kullanıcıya hitap etmek ve satış adetini kişi bazlı arttırmak isteyen Xiaomi, bunun için artık sadece fiyat/performans markası olmadığını çok güçlü akıllı telefonların da adresi olabileceğini göstermek istiyor. İşte bu nedenle de Xiaomi 13 Ultra ile akıllı telefon kameraları konusunda adeta bir gövde gösterisi yapacak.

Xiaomi güncelleme stratejisinde

Xiaomi 13 Ultra‘nun arka yüzünde, 200MP’lik bir ana kamera, 2X zoom özelliğine sahip 48MP ikinci bir kamera, 5X zoom yapabilen 48MP üçüncü bir kamera ve 10x zoom yapabilen 48MP dördüncü bir kamera yer alıyor. Görüldüğü üzere, bu amiral gemisinde masraftan kaçınmayan Xiaomi, her bir kamerayı olabilecek en iyi şekilde seçmiş ve bunları yuvarlak bir çerçeve içerisinde şık bir tasarımla arka yüze yerleştirmiş.

Serinin diğer modellerinde olduğu gibi Xiaomi 13 Ultra‘da öncelikli olarak Çin’de daha sonra Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak.

Redmi K60 serisi oldukça ilginç bir detayla ortaya çıkabilir