Oneplus 11, mat siyah ve parlak yeşil renkleriyle ortaya çıktı

m12 1

Akıllı telefon pazarına yeni bir cihaz daha girmeye hazırlanıyor. Bir süredir beklenen OnePlus 11 sonunda piyasaya çıkacak, cihaz hakkında bazı özellikler de belli oldu. 

OnePlus amiral gemisi OnePlus 11 Mat Siyah ve Parlak Yeşil renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi, ilki mat bir dokuya sahipken, ikincisi parlak bir yüzeye sahip olacak. Cihazın önümüzdeki ay piyasada olması bekleniyor.

Oneplus 11

OnePlus 11, yeniden tasarlanmış bir kamera modülü ile sızan fotoğraflar sayesinde ortaya çıktı. Yan çerçeveden arka panelin ortasına kadar uzanan yarım hap şeklinde bir kenarlığa sahip. Üç sensörlü ve bir LED flaşlı dairesel bir kamera çıkıntısına sahiptir. Yakın tarihli bir rapor, yaklaşan teklifin metal bir orta çerçeveye ve seramikten yapılmış bir gövdeye sahip olacağını gösteriyor. 

Cihazın özelliklerinden bahsedecek olursak ; OnePlus 11, 2K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve ekran içi parmak izi tarayıcı taşıyan 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olacak. 16 megapiksellik bir ön kamera ile gelmesi bekleniyor ve arka panelinde 48MP ultra geniş lens ve 32MP telefoto ünitesi ile eşleştirilmiş 50MP birincil sensör bulunacak. Dahili olarak, OnePlus 11’in bir Snapdragon 8 Gen 2 işlemci tarafından desteklendiği doğrulandı. 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama yapılandırmalarıyla gelebilir. Akıllı telefonun 100W hızlı şarjlı 5.000mAh pil ünitesi tarafından destekleneceği bildiriliyor. Yazılım açısından, kutudan Android 13 işletim sistemi ile çıkacak. 

Xiaomi 13 Pro, etkileyici performans karşımıza çıkacak