HTC U24 Pro, Google Play Console’da Görüldü

HTC U24 Pro

Son dönemde epey geri planda kalan HTC, çok yakında yeni bir telefon daha çıkaracak. HTC U24 Pro adlı bu telefon Google Play Console’da görüldü.

HTC bir dönem akıllı telefon pazarındaki en önemli aktörlerden biri olsa da zamanla sahneden çekildi. Ancak bu durum şirketin hala zaman zaman yeni telefonlar çıkarmadığı anlamına geliyor. Nitekim HTC, önümüzdeki günlerde yeni bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. HTC U24 Pro adını taşıyan bu yeni model, dün Google Play Console’da yüzünü gösterdi. Google Play Console’da yer alan bilgiler sayesinde telefonun özelliklerine dair yeni detaylar da ortaya çıktı.

HTC U24 Pro, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Birkaç gün önce Geekench’te görülen versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyordu. Ancak 8 ya da 16 gibi farklı RAM kapasitelerine sahip versiyonlar da satışa sunulabilir. Telefonun dahili depolama alanı ise henüz netlik kazanmış değil. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak.

HTC U24 Pro 2

Google Play Console’da yer alan görsele bakılırsa telefon kıvrımlı bir ekrana sahip olacak. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte selfie kamerası yer alıyor. Güç ve ses tuşlarının telefonun sağ tarafında olduğu görülüyor. Ne var ki Google Play Console’da zaman zaman temsili görseller de kullanılabiliyor. O yüzden bu tasarımın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı, önümüzdeki günlerde telefon resmi olarak tanıtıldığında belli olacak.

Telefonun Google Play Console’da görülmesi, lansmanının birkaç hafta içinde gerçekleşeceği anlamına geliyor. Ancak şu an için resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Instagram Algoritmasını Değiştiriyor