HTC Wildfire E2 Google Play’de ortaya çıktı

HTC Desire 19s

HTC’nin giriş seviyesindeki yeni modeli Google Play’de ortaya çıktı. İşte HTC Wildfire E2 özellikleri.

Bir dönem ülkemizde de hayli popüler olan HTC, şu anda var olmak ile yok olmak arasındaki ince bir çizgide gidip geliyor. Hali hazırda Türkiye de olduğu gibi pek çok ülkede telefon satışlarını sonlandıran ya da azaltan Tayvanlı üretici yeni modeller geliştirmeye devam ediyor.

2020 yılında giriş seviyesi için birkaç model satışa sunan HTC yakında bunlara bir yenisini daha ekleyecek. Google Play Console’da ortaya çıkan rapora göre Tayvanlı şirketin yeni modeli HTC Wildfire E2 olacak.

HTC daha ölmemiş! İşte HTC Wildfire E2

Google Play Console’da yer alan bilgilere göre Wildfire E2 MediaTek tarafından geliştirilen Helio P22 yonga setinden güç alacak. 4GB’lık RAM’e sahip olan telefonun dahili depolama alanı ise 64GB olacak. 6.2 inçlik HD+ bir ekranla gelecek olan telefonda damla çentik tasarımı tercih edilmiş.

htc wildfire

realme 125W hızlı şarj özelliğini tanıttı

Şimdilik telefon hakkındaki bilgiler bunlardan ibaret. Sızdırılan raporda Wildfire E2’nin tasarımını da net bir şekilde görüyoruz. Yine klasik kalın bir alt çerçeveden söz etmek mümkün.

Muhtemelen HTC bu modelini hayli sınırlı bir bölgede satışa sunacaktır. Çok büyük bir ihtimalle bu telefon Türkiye’de de satışa çıkmayacak. Zaten çıksa bile bu saatten sonra kalkıp da HTC’ye para vermeyecektir. Keza Tayvanlı üreticinin fiyatları, Çinli üreticilere nazaran hayli yüksek oluyor.