HTC U24 Pro Bu Hafta Çıkabilir

HTC U24 Pro

HTC, bu hafta yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Söz konusu bu telefonun kısa süre önce ortaya çıkan HTC U24 Pro olması bekleniyor.

HTC bir dönem akıllı telefon pazarındaki en önemli aktörlerden biri olsa da zamanla sahneden çekildi. Ancak şirket nadiren de olsa yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Nitekim HTC, önümüzdeki günlerde yeni bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket dün bir görsel paylaşarak, 12 Haziran’da yeni bir telefon tanıtacağını duyurdu.

HTC bu yeni telefonun hangisi olacağı hakkında net bir bilgi paylaşmamış olsa da daha önce gelen bilgiler bunun HTC U24 Pro olacağını gösteriyor. Hatırlarsanız HTC’nin yeni telefonu, birkaç hafta önce Google Play Console’da görülmüştü. HTC, Oppo ya da vivo gibi sık sık telefon çıkaran bir şirket olmadığı için 12 Haziran’da çıkacak bu yeni telefonun HTC U24 Pro olma ihtimali epey yüksek.

HTC U24 Pro

HTC U24 Pro, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Daha önce Geekench’te görülen versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyordu. Ancak 8 ya da 16 gibi farklı RAM kapasitelerine sahip versiyonlar da satışa sunulabilir. Telefonun dahili depolama alanı ise henüz netlik kazanmış değil. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak.

Daha önce Google Play Console’da ortaya çıkan görsele bakılırsa telefon kıvrımlı bir ekrana sahip olacak. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte selfie kamerası yer alıyor. Güç ve ses tuşlarının telefonun sağ tarafında olduğu görülüyor. Ne var ki Google Play Console’da zaman zaman temsili görseller de kullanılabiliyor. O yüzden bu tasarımın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı, 12 Haziran’da telefon resmi olarak tanıtıldığında belli olacak.

OpenAI Çalışanı: Yapay Zekanın İnsanlığı Yok Etme İhtimali Yüzde 70