Samsung Galaxy F55 Tüm Detaylarıyla Görüldü

Samsung Galaxy F55

Bu ay Hindistan’da piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy F55, tüm detaylarıyla görüldü. Telefonun görselleri ve özellikleri sızdırıldı.

Samsung son dönemde amiral gemisi telefonları dışında daha çok Galaxy A serisine öncelik veriyor. Ancak bu durum şirketin zaman zaman Galaxy C ya da Galaxy F serisinden de yeni modeller çıkarmasına engel olmuyor. Nitekim bu iki seri de yakın gelecekte yenilenecek. Galaxy F serisine eklenecek yeni model ise bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy F55 olacak.

Son aylarda çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Samsung Galaxy F55, önümüzdeki günlerde Hindistan’da resmi olarak tanıtılacak. Ancak gelen son sızıntı sayesinde, daha telefon tanıtılmadan pek çok detayı öğrenme şansı yakaladık. Öte yandan sızdırılan yeni görsellerle birlikte telefonun tasarımı da açıkça görüldü.

Samsung Galaxy F55

Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre Galaxy F55, Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Telefonun Geekbench’te performans testine sokulan versiyonunda 8 GB RAM bulunuyor. Ancak farklı RAM seçeneklerine sahip versiyonlar da satışa sunulabilir. Öte yandan telefonun Android 14 işletim sistemini kullandığı görülüyor.

Galaxy C55’in farklı bir versiyonu olan Galaxy F55, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın altına gömülü bir parmak izi sensörü yer alıyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 45 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Son olarak arka kameraya geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera çıkıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Aynı şekilde selfie kamerasının da 50 megapiksel olması bekleniyor.

Instagram Algoritmasını Değiştiriyor