OPPO Reno 9 serisinin işlemci ve kamera özellikleri ortaya çıktı

r666

OPPO Reno 9 serisi hakkında birçok yeni bilgi geldi. Kullanacağı yonga seti ve kamerası dışında kutu fotoğrafı dahi ortaya çıktı.

OPPO Reno 9 serisinde yer alacak modeller henüz belli değil, yani seri kaç telefondan oluşacak bir bilgi yok ancak tahminler 9, 9 Pro ve 9 Pro Plus olmak üzere 3 modelden oluşacak.

OPPO Reno 9 serisi

Reno 9 Pro, Snapdragon 778G ile donatılmış gibi görünüyor. Bir önceki modeli Reno 8 Pro, en yeni Snapdragon 7 Gen 1 yonga setine sahipti. Şirketin, Reno 9 Pro için eski SD778G yongasını kullanmaya karar verdiği bildiriliyor. Gelen bilgiler cihazın 64 megapiksel ana kamera ile donatılacağını söylüyor.

Ayrıca, Reno 9 serisindeki en üst varyantın Dimensity 8100 yonga seti olan MediaTek MT6895 yongası tarafından destekleneceğini açıkladı. Cihazın 50 megapiksel Sony IMX766 birincil kameraya sahip olacağını da sözlerine ekledi. Bu modelin Çin pazarına Reno 9 Pro+ takma adıyla gelmesi muhtemel.

r7

OPPO Reno 9 serisinin 4.500 mAh pil içereceği söyleniyor. Reno 9 ailesinin yeni bir kırmızı varyantla gelmesi bekleniyor. Serinin diğer detayları henüz gün yüzüne çıkmadı. Reno 9 serisinin Kasım ayı gibi erken bir tarihte resmiyet kazanması bekleniyor.

Galaxy Tab S9 serisinin lansmanı ertelendi