House of the Dragon bölüm sayısı belli oldu

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

Dizi dünyasının en popüler isimlerinden biri olan House of the Dragon hakkında yapılan ve toplam kaç sezondan oluşacağı bilgisinin verildiği açıklama, dizinin hayranlarını bir hayli üzdü.

House of the Dragon bölüm sayısı belli oldu. Dizi sektörü son zamanlarda oldukça ilginç bir hale büründü. Birkaç sene öncesine kadar haftalık olarak televizyonda yayınlanan ve eğer ilk seferinde izlemeyi başaramazsak tekrarı için bir şansımızın daha olduğu fakat onu da kaçırdığımız zaman gelişmeleri eşten dosttan öğrenmek zorunda kaldığımız yapımlar gitti, parasını verenin istediği zaman istediği yerde, istediği kadar izleyebildiği yapımlar geldi.

House of the Dragon

Özellikle Netflix, Disney+, HBO Max gibi platformların sayısının artmasıyla birlikte gözle görülür şekilde artan kaliteli yapım sayısı yüzünden, her evde neredeyse 2-3 farklı platforma abonelik bulunuyor. Ancak hakkını vermek lazım ki, bu tip platformlarda yayınlanan dizileri izlemek de bir başka güzel oluyor. İşte milyonlarca kişi House of the Dragon için de bu şekilde düşünerek dizinin en azından orijinal hikayesi gibi 8 sezon sürmesini bekliyordu.

House of the Dragon

House of the Dragon bölüm sayısı belli oldu

Bununla birlikte Game of Thrones evreninin yaratıcısı George R.R. Martin, dizinin hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Şu ana kadar paylaşılan bölümlerden net olarak anlaşıldığı üzere, her bölümün ortalama 60 (+10 -10) dakika süreceği belirtilen House of the Dragon’un her sezonu da 10 bölümden oluşacak.

House of the Dragon

Martin tarafından yapılan açıklamaya göre, eğer daha sonradan farklı bir durum olmazsa, söz konusu dizinin tamamlanması için 2025 yılı baz alınmış. Yani daha şimdiden efsaneleşmiş olan bu dizi 3 sezon daha bizimle olarak toplam 4 sezon ve muhtemelen de 40 bölümle yayın hayatını tamamlamış olacak.

Google Pixel Watch’ın metal kordonlu versiyonun fiyatları belli oldu