Honor X50 GT Resmen Tanıtıldı

Honor X50 GT

Honor yeni yıla da hızlı başladı. Honor X50’nin bir süredir gündemde olan yeni versiyonu Honor X50 GT, bugün düzenlenen etkinlikle resmen tanıtıldı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, 2023’ü dolu dolu geçirdi. Geçtiğimiz yıl çok sayıda yeni telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, yeni yıla da hızlı başladı. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Honor X50 GT, bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefona dair merak edilen tüm detaylar da netlik kazanmSnapdragon 8+ Gen 1ış oldu.

Honor X50 GT, tasarım olarak standart modelden çok da farklı değil. Ancak telefonun arka panelindeki sarı şerit ve yeni renk seçenekleri, telefonu tasarımsal olarak geçtiğimiz yaz çıkan modellerden ayırıyor.

Honor X50 GT

Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan Honor X50 GT, kendi fiyat aralığındaki en güçlü telefon olma vaadiyle geliyor. Telefonun teknik özellikleri Honor X50 Pro ile neredeyse aynı. Ancak X50 GT’de RAM ve dahili depolama alanı konusunda daha yüksek seçenekler sunuluyor.

Honor X50 GT, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. 1220p çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefonun 16 GB RAM’e sahip en pahalı versiyonunda kullanıcılara üç farklı dahili depolama alanı seçeneği sunuluyor: 256 GB, 512 GB ve 1 TB. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5800 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 35 W.

Honor X50 GT 3

Telefonun arka yüzündeki büyük kamera yuvası telefona premium bir görüntü veriyor olsa da aslında bu yuvada sadece bir kamera yer alıyor. O da 108 megapiksellik ana lens. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü ile LED flaş eşlik ediyor. Selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Steam 2023’te Oyun Rekoru Kırdı