Honor Play 60 Plus’ın Özellikleri ve Yeni Görselleri Sızdırıldı

Honor Play 60 Plus

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Honor Play 60 Plus’ın hem teknik özellikleri hem de tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son günlerde Honor 200 ve Magic V Flip gibi telefonları kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki günlerde de Honor Play serisine yeni bir model ekleyecek. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Honor Play 60 Plus, dün önemli bir sızıntıya konu oldu. Bu sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkarken, telefonun yeni görselleri de geldi.

Çin’in Telecom platformunda yer alan bilgilere göre Honor Play 60 Plus, 6.77 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü 720 x 1610p olacak. Ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor.

Honor Play 60 Plus, Snapdragon 4 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Telefon 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 35 W. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak.

Telefonun çift arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel.

Honor Play 60 Plus 2

Realme Her Yıl En Az 2 GT Modeli Çıkaracak