Huawei Honor 7 Plus Hakkında Yeni Detaylar

Huawei Honor 7 Plus 575

Huawei’nin önümüzdeki günlerde piyasaya sürmesi beklenen yeni phableti Huawei Honor 7 Plus’ın özellikleri hakkında yeni detaylar internete sızdırıldı.

Son haftalarda oldukça hareketli bir takvime sahip olan Çinli telefon üreticisi Huawei, önümüzdeki günlerde yeni bir amiral gemisi akıllı telefon daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Huawei son dönemde hızla yükselen phablet kategorisindeki yeni üyesi olan Huawei Honor 7 Plus‘ı henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, internete sızdırılan bilgiler sayesinde telefon hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Huawei-Logo

Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan görüntüler sayesinde gün yüzüne çıkan Huawei Honor 7 Plus‘ın donanımsal özellikleri şimdiye kadar belirsizliğini korumuş olsa da, Çin basınında yer alan yeni haberler telefonun özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı. İnternete sızdırılan bu yeni bilgilere göre telefonun donanımsal özellikleri arasında Quad HD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 16 megapiksel arka kamera, 13 megapiksel ön kamera, sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 930 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 4,000 mAh batarya ve parmak izi sensörü yer alıyor.

Honor 7 Plus, Huawei’nin en gelişmiş telefon serisi olan Ascend serisine ait olmasa da son dönemde piyasaya sürülen en iyi akıllı telefonlar arasında yer alacak gibi görünüyor.

Huawei_Honor_7_Plus

Surface Pro 4 Bu Ay Piyasaya Sürülebilir