Honor Magic6 Pro Lansmanı Öncesi Görüldü

Honor Magic6 Pro

10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılacak Honor Magic6 Pro’nun lansmanına günler kala sızdırılan görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Honor 100 serisi telefonlarını kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, bu kez de Magic6 serisine geri dönüyor ve bu seriye iki yeni model daha eklemeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız kısa süre önce gelen sızıntıyla birlikte Honor Magic6’nın lüks bir tasarıma sahip Porsche versiyonunu görme şansı yakalamıştık. Ancak Magic6 serisi sadece Porsche modeline kavuşmayacak. Bir süredir gündemde olan Honor Magic6 Pro da çok yakında resmi olarak tanıtılacak.

10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılacak olan Honor Magic6 Pro’nun lansmanına günler kala sızdırılan yeni görseller, telefonun tasarımını net bir şekilde görmemizi sağladı. Öte yandan bu görsellerin üzerinde yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair önemli bir detay da kesinleşmiş oldu. Magic6 Pro, dahili depolama alanı konusunda üç farklı seçenekle kullanıcılara sunulacak: 256 GB, 512 GB ya da 1 TB.

Honor Magic6 Pro

Honor Magic6 serisinin sızdırılan bu yeni görsellerinde dikkat çeken ilk detay, telefonların arka yüzünde bulunan daire şeklindeki kamera yuvası oluyor. Bu kamera yuvasında üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Bu kameraların teknik özellikleri ise şimdilik netlik kazanmış değil. Ancak telefonun 10 Ocak’ta resmi olarak tanıtılması birlikte hem kamera özellikleri hem de diğer detaylar netlik kazanacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

Honor Magic6 Pro 3

Samsung Galaxy S24 Serisinin Yeni Görselleri Sızdırıldı