Honor Magic6’nın Porsche Design Versiyonu Geliyor

Honor Magic6

Lüks telefon tasarımcısı Porsche Design tarafından tasarlanan Honor Magic6 ve Magic6 Pro Porsche Design’ın ilk görselleri sızdırıldı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Honor 100 serisi telefonlarını kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, bu kez de Magic6 serisine geri dönüyor ve bu telefonların Porsche Design versiyonlarını çıkarmaya hazırlanıyor. Lüks telefon tasarımlarıyla tanınan Porsche Design şirketiyle birlikte hazırlanan Honor Magic6 ve Magic6 Pro Porsche Design, çok yakında kullanıcılarla buluşacak. Bu iki özel tasarım telefon henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da kısa süre önce sızdırılan ilk görseller sayesinde her iki telefonun da tasarımı gözler önüne serildi.

Honor Magic6

Porsche Design modellerinden bekleneceği üzere Honor Magic6 ve Magic6 Pro’nun Porche Design versiyonları da son derece şık tasarımlara sahip. Ancak şık tasarımlarının ötesinde telefonların teknik özellikleri Honor6 serisinin diğer üyeleriyle hemen hemen aynı. Dış tasarımın ötesinde en büyük değişikliğin kullanıcı arayüzünde karşımıza çıkacağı tahmin ediliyor.

Telefonların teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da her iki telefonun da Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı tahmin ediliyor. Özellikle Pro modelinin bu yonga setini kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan şu ana kadar gelen söylentilere bakılırsa Magic6, 160 megapiksellik etkileyici bir periskop kameraya sahip olacak.

Amazon ve Google 2024’e Damga Vurabilir