Honor Magic V2 Lite ve V2 Slim, IFA’da tanıtılacak

Honor Magic V2 Lite

Honor Magic V2 Lite ve Magic V2 Slim, önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek IFA 2023 fuarında resmi olarak tanıtılacak.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Magic serisinin en yeni üyesi olan Honor Magic V2’yi geçtiğimiz ay piyasaya süren şirket, önümüzdeki ay bu seriden iki yeni model daha çıkaracak. Merakla beklenen Honor Magic V2 Lite ve Magic V2 Slim, önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek IFA 2023 fuarında resmi olarak tanıtılacak.

Honor Magic V2 Lite ve Magic V2 Slim’in görücüye çıkarılacağı panel, 1 Eylül’de gerçekleşecek. Bu etkinlik aynı zamanda Magic V2’nin de global lansmanına sahne olacak. Temmuz ayında Çin’de piyasaya sürülen Magic V2, IFA ile birlikte Avrupa’ya da adım atmış olacak.

Honor Magic V2

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay çıkan Honor Magic V2, piyasadaki en ince katlanabilir telefonlardan biri olarak dikkat çekmişti. Ancak Honor, Slim modeliyle çıtayı daha da yükseltecek. Çünkü adından da anlaşılacağı üzere Slim, standart V2’nin daha ince versiyonu olacak.

Honor’un dikey katlanabilir ekrana sahip bir de Magic V Flip modeli üzerinde çalıştığı bir süredir konuşuluyor. Ancak gelen son bilgilere göre bu model henüz piyasaya sürülmeye hazır değil. Bu yüzden bu modelin IFA’da yer alması beklenmiyor.

OnePlus Ace 2 Pro resmen tanıtıldı