Honor 90 GT’nin özellikleri netlik kazandı

Honor 90 GT

Honor’un bu ay içinde resmi olarak tanıtacağı yeni telefonu Honor 90 GT’nin teknik özelliklerine dair yeni detaylar ve yeni bir görseli sızdırıldı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Honor 90 serisi telefonlarını bu yaz kullanıcılarla buluşturan şirket, yıl bitmeden bu seriye bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Bu ay içerisinde resmi olarak tanıtılacağı büyük ölçüde kesinleşmiş olan Honor 90 GT, bugün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun tasarımını daha net bir şekilde görme şansı yakalarken, bazı kilit özelliklerini de öğrenmiş olduk.

Weibo’da ortaya çıkan bu yeni görsele bakılırsa Honor 90 GT keskin hatlara sahip, düz bir tasarıma sahip olacak. Öte yandan telefonun arkasındaki çift kamera da tasarıma dair dikkat çeken ilk detaylardan biri oluyor.

Honor 90 GT 2

Bu görselle birlikte gelen bilgilere göre Honor 90 GT, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefonun en üst modelinde RAM kapasitesinin 24 GB olacağı söyleniyor ki eğer doğru çıkarsa bu 90 GT’nin oldukça iddialı bir telefon olacağı anlamına gelir. Öte yandan telefonda 100 W hızlı şarj özelliği olacağı da gelen bilgiler arasında. Ancak telefonun batarya kapasitesi şimdilik netlik kazanmış değil. Telefonun teknik özelliklerine dair ortaya çıkan bir diğer detay da çift arka kamerasının ana lensinin OIS destekli 50 megapiksellik bir lens olacağı.

Samsung Galaxy S23 FE Avrupa Pazarına Giriş Yaptı