Honor 90 serisinin özellikleri tamamen netleşti

Honor 80 Pro Plus

Honor’un çokça konuşulan yeni akıllı telefon serisi Honor 90’ın tanıtılmasına artık oldukça kısa bir süre kaldı. Ancak bu telefona ait bilgiler son dakikaya kadar servis edilmeye devam ediyor.

Honor 90 serisinin özellikleri tamamen netleşti. Honor, yaklaşan üst düzey orta segment akıllı telefon serisi olan Honor 90’ı tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor. Bu seri, daha ileri özelliklere sahip olan Honor 90 Pro ve standart Honor 90 modellerini içerecek. Bu telefonların resmi lansmanı 29 Mayıs’ta, Çin’de, Honor’un ana merkezinin bulunduğu ülkede, yapılacak. Dünya çapında bir açıklama henüz yapılmamış olsa da, canlı yayın etkinliğine katılarak bu heyecan verici anı paylaşabilirsiniz. İşte bu etkinliği canlı izlemek için bilmeniz gerekenler.

Honor X9a

Honor 90 ve 90 Pro, Çin saatiyle 14:30’da Çin’deki lansmanıyla tüketicilere sunulacak. Bu etkinlik aynı zamanda canlı yayınlanacak ve böylece ilgilenen kullanıcılar bu etkinliği evlerinden takip edebilecek. Ancak, etkinliğin Çin özelinde gerçekleşeceğini ve yerel dilin Çince olacağını unutmamak gerekiyor. Etkinliği takip etmek için Honor’un resmi Weibo hesabına bağlanabilir ve ana sunumu izleyebilirsiniz. Fakat, Çin dışından Weibo’ya erişmek VPN bağlantısı gerektirebilir.

honor

Honor 90 serisinin özellikleri tamamen netleşti

Honor 90 serisi, büyüleyici özellikler sunacak. Her iki telefon modeli de dört yanı kavisli OLED ekranlarla gelecek. Ekranın 1.5K+ çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve ultra yüksek 3840Hz PWM karartma özelliğine sahip olması öngörülüyor. Honor 90, 2.5GHz Snapdragon 7 Gen1 işlemci ile donatıldığı, Pro modelinin ise Snapdragon 8+ Gen1 yonga seti ile geleceği düşünülüyor.

Honor X40 GT

Standart modelin önünde 50MP’lik tek bir kamera olması bekleniyor. Ancak, telefonun arka tarafında geniş f/1.9 diyafram açıklığına sahip etkileyici 200MP Samsung HP3 sensörü ile başlayan güçlü bir üçlü kamera kurulumu olacağı tahmin ediliyor. Honor 90 Pro’nun ise ön tarafta 50MP çift selfie kamerası ve aynı HP3 sensörüne sahip olacağı düşünülüyor. Honor 90 serisinin özellikleri tamamen netleşti.

Google patent ihlali davasında ağır bir darbe aldı