Honor 8X yok satmaya devam ediyor

honor

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor’un geçtiğimiz yıl satışa sunduğu orta segmentteki modeli adeta yok satıyor. İşte Honor 8X satış rakamları hakkındaki detaylar.

Hali hazırda akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren 3 isminden biri olan Huawei’nin bu başarısında Honor’un da payı hayli fazla. Çünkü Honor, Huawei’nin yan kuruluşu olduğu için onun satış rakamları da Huawei tarafına yazılıyor. Rakamlar ayrıştırıldığında ise Honor’un da satış tarafında hayli etkin bir pazar payına sahip olduğu görünüyor.

Honor 8X 15 milyondan fazla sattı!

Zira bu durum şirket tarafından açıklanan yeni rakamlarla da perçinlenmiş durumda. Ülkemizde de kurumsal olarak faaliyetlerini sürdüren Honor, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu 8X modeli hakkında bazı yeni detaylar paylaştı.

Yaklaşık olarak 1 yıl önce raflardaki yerini alan Honor 8X, 173 gün sonunda 10 milyonluk satış barajını aşmayı başarmıştı. Nitekim, geçtiğimiz gün itibariyle Honor 8X’in 15 milyonluk satış barajını da geçtiği belirtildi. Bu sayının orta segment bir model için muazzam olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü orta segmentte hayli yoğun bir model yelpazesi ve yoğun bir rekabet bulunuyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. 8X’in halefi olan Honor 9X, 23 Temmuz’da düzenlenecek özel bir etkinlikle tanıtılacak. Telefonun bu tanıtımın hemen akabinde raflardaki yerini de alması bekleniyor. Huawei’nin kendi geliştirdiği orta segmentteki yeni yonga seti Kirin 810’dan güç alması beklenen model, selefinin başarısını tekrar etmeye çalışacak.

Oppo Türkiye pazarında hızla yükseliyor