Honor Play Avrupa fiyatı belli oldu

honor play

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor’un kısa süre önce Hindistan’da satışa sunduğu Honor Play nihayet Avrupa’ya da geliyor. İşte telefonun fiyatı.

Honor’un oyun odaklı akıllı telefonu Honor Play, geçtiğimiz Haziran ayında Çin’de, Temmuz ayında ise Hindistan’da satışa sunulmuştu. Huawei’nin oyun performansını yükselten Turbo GPU teknolojisiyle donatılmış olan cihaz, Asya pazarının ardından nihayet Avrupa’ya da yelken açıyor.

Honor Play, Avrupa’ya uygun fiyatla geliyor

Şu aralar oyun odaklı akıllı telefonların hayli revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Bilindiği üzere bu yıl içerisinde Xiaomi Black Shark ile, ZTE Nubia Red Magic ile Asus ise ROG Phone ise bu yarışa dahil olmuştu. Huawei ise oyun odaklı telefon yetkilisi yan kuruluşu Honor’a verdi. Kirin 970 yonga seti ve Turbo GPU teknolojisi ile donatılan Honor Play, Asya’nın ardından şimdi de Avrupa pazarına geliyor.

IFA 2018 kapsamında ufak bir etkinlik düzenleyen Honor, oyun odaklı akıllı telefonunun Avrupa’ya geliş tarihi ve fiyatı hakkında bilgilendirmede bulundu. Çinli üretici tarafından açıklanan bilgilere göre Honor Play Avrupa’da 329 euro gibi oldukça uygun bir fiyattan satılacak.

Honor, oyun odaklı akıllı telefonu için Avrupa pazarına özel iki yeni renk seçeneği de duyurdu. Bu renk seçenekleri Player Edition Red ve Player Edition Black olarak lanse edildi. Yukarıda da görebileceğiniz bu özel renklere sahip olmak için 20 euro fazladan ödemeniz gerekecek.

Honor’un oyun odaklı akıllı telefonunun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Yeni iPhone etkinliğinin tarihi açıklandı