İşte Galaxy Note 10 tanıtım videosu!

Galaxy Note 10 tanıtım videosu

Galaxy Note 10 tanıtım videosu bugün yayınlandı. Note 10’un lansmanına sayılı günler kala Samsung cephesi telefon hakkında ipuçları veriyor.

Samsung, 7 Ağustos 2019 tarihinde merakla beklenen Note 10 modelini resmi olarak tanıtacak. S-Pen’i ile fark yaratacak olan telefonun bugün tanıtım videosu yayınlandı. Samsung’un resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan videoya göre; Note 10 bilgisayarları aratmayacak özelliklere sahip olacak.

S-Pen’ine kamera ekleneceği söylenen telefon, bir aparat ile monitör veya TV’ye bağlanıp PC moduna sahip olacak. Peki, Note 10 özellikleri ile Android tutkunlarına neler sunacak?

Özellikleri ile en güçlü Android telefon olması beklenen Note 10; gücünü Samsung’un Exynos 9825 yonga seti ve 12 GB RAM’den alacak. Ekrana gömülü hoparlör sistemi ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelecek olan telefonda 6.8 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED ekran yer alacak.

Note 10, 4.170 mAh’lık 25W hızlı şarj desteğine sahip batarya, UFS 3.0 depolama, 12 Megapiksel + 12 Megapiksel + 16 Megapiksel üçlü kamera kurulumu ile çıkacak olan telefonun henüz fiyatı henüz bilinmiyor.

İşte Galaxy Note 10 tanıtım videosu