Honor 8X Max özellikleri belli oldu

honor 8x

Honor’un, Xiaomi Mi Max 3’e rakip olarak tasarladığı 8X Max modelinin özellikleri belli oldu. Honor 8X Max, geçtiğimiz gün Master Lu benchmark testinde ortaya çıktı.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, şu aralar orta segment için iki yeni cihaz üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere bu cihazlardan birisi Honor 8X. Diğer model ise devasa ekranı ile Mi Max 3’e rakip olması beklenen Honor 8X Max.

Mi Max 3’e rakip! Honor 8X Max

Honor 8X Max, geçtiğimiz gün Çin tabanlı bir benchmark testi olan Master Lu’da ortaya çıktı. Test raporuna göre, Honor 8X Max gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 660 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefon, 1080 x 2244 piksel çözünürlüğünde 7.12 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip. Boyutuyla doğru orantılı olarak hayli büyük bir bataryaya sahip olan 8X Max, 4900 mAh kapasitesindeki piliyle dikkat çekiyor.

Arka tarafında 16MP + 2MP’lik çift kamera kurulumu bulunan telefonun ön kamerası ise 8MP.

Essentiel Phone tarzında V şeklinde çentikli tasarıma sahip olması beklenen Honor 8X Max, muhtemelen Honor 8 ile eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

Çinli üreticinin iki modelini de önümüzdeki ayın ortalarına doğru satışa sunması bekleniyor. Yine de çıkış tarihinin henüz netlik kazanmadığını belirtelim.

Apple pil tasarrufu için ekran teknolojisini yenileme kararı aldı