İşte Honor 20 Pro fotoğraf performansı

honor 20 pro

Önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan Honor 20 Pro modeli ile çekilmiş olan fotoğraflar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Günümüzde akıllı telefon satın alırken bakılan en önemli kriterlerden birisi de kamera kalitesi. Açık konuşmak gerekirse Huawei, kamera konusunda sektördeki rakiplerinin hayli önünde diyebiliriz. Zaten bu durumu DxOMark puanlarına bakarak anlamak da mümkün.

Elbette burada önemli bir detay bulunuyor. Huawei’nin DxOMark’tan yüksek puan alan modelleri genel olarak Leica ile desteklenen amiral gemisi modelleri. Yani bütün Huawei modellerinin muazzam fotoğraflar çektiğini söylemek çok doğru olmaz.

Honor 20 Pro fotoğraf performansıyla göz doldurdu

Peki Leica destekli olmayan Huawei kameraları nasıl bir performansa sahip. Aslında bu sorunun en net yanıtını Honor modellerinde görüyoruz. Bilindiği üzere Honor, Huawei’nin yan kuruluşu. Honor’ın amiral gemisi modellerinde genel olarak Huawei imzalı kameralar kullanılıyor. Aynı Honor 20 Pro modelinde olduğu gibi.

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Honor 20 Pro’nun nasıl bir fotoğraf performansına sahip olacağı büyük merak konusuydu. Nitekim geçtiğimiz gün ortaya çıkan bazı fotoğraflarla bu soru işareti bir nebze de olsa giderildi. Aşağıdan Honor’un yeni amiral gemisi modeli ile çekilmiş olan örnek fotoğraflara göz atabilirsiniz.

honor 20 pro 1
bsh
honor 20 pro
bsh

honor 20 pro 2

Açıkçası Honor’un yeni üst segment modeli fotoğraf konusunda hayli başarılı diyebiliriz. Elbette yine de kamera performansı için net bir değerlendirmede bulunmak için daha fazla fotoğrafa ihtiyaç olduğu da yadsınamaz bir gerçek.