Honor 20 10 ülkede daha satışa sunuluyor!

honor 20 1

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, yeni amiral gemisi modelini 10 ülkede daha satışa sunuyor. İşte Honor 20 modelinin satışa sunulacağı yeni ülkeler.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, şu aralar zor günler geçiriyor. Çinli üretici ABD tarafından uygulanan yaptırımlar sonrası hayli radikal kararlar almak zorunda kalmıştı. Nitekim bu yaptırımlardan Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor da nasibini aldı.

Akıllı telefon sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Honor geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Honor 20 ismiyle tanıtılan model, teknik özellikleri ve fiyatı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Honor’ın yeni modeli 10 ülkede daha satışa çıkıyor

İlk olarak Çin’de satışa sunulan ve kısa süre içerisinde 1 milyondan fazla satan Honor 20, 10 ülkede daha satışa sunuluyor.

Honor tarafından yapılan açıklamada Honor20 modelinin, Fransa, Almanya, Malezya, Rusya ve İngiltere’de 21 Haziran’da, İtalya ve Hollanda’da 24 Haziran’da, Hindistan ve Polonya’da 25 Haziran’da satışa sunulacağı belirtildi. İspanya’da ise satışların Temmuz ayının başlarında start alacağı açıklandı.

Telefonun Avrupa fiyatının 499 euro olacağı belirtiliyor. Honor’un yeni amiral gemisi modelinin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Xiaomi ve LG arasında beklenmedik gerginlik