Honor 20 Lite Avrupa fiyatı belli oldu

honor 20 lite

Kısa süre önce tanıtılan Honor 20 Lite için Avrupa fiyatı sonunda duyuruldu. İşte zor günler geçiren Honor’ın yeni orta segment modeli için talep ettiği ücret.

Son günlerde Honor ve Huawei’nin hayli zor günler geçirdiğini söyleyebiliriz. Malum, Trump’ın Huawei üzerinde kurduğu baskı çığ gibi büyümüş ve diğer ABD’li şirketleri de kapsamına almıştı.

Google’ın Huawei’nin Android lisansını iptal edeceğini açıklaması ise Çinli üretici için adeta sonun başlangıcı oldu. Tüm bu olumsuzluklara karşın Huawei ve Honor yeni modeller tanıtmaya devam ediyorlar. Bu modellerden sonuncusu geçtiğimiz gün su yüzüne çıktı. Honor’un yeni serisi düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Tanıtılan modellerden birisi de Honor 20 Lite’tı.

Honor 20 Lite uygun fiyatıyla satışta

Honor’un orta segmentteki modelinin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı büyük merak konusuydu. Malum, Android lisansı iptal edilen bir şirketin, yeni tanıttığı telefonun kapış kapış gitmeyeceği belli. Dolayısıyla etiket tarafında fiyatın biraz daha düşük olması bekleniyor. Nitekim beklendiği gibi de oldu.

Honor orta segmentteki eni modelinin fiyatını 299 euro olarak belirledi. Bu fiyat etiketinin Honor 20 Lite kalibresindeki bir model için hayli uygun olduğu söylenebilir.

Kirin 710 yonga setinden güç alan yeni Honor modeli sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefon arka tarafında 24MP + 8MP + 2MP’lik 3’lü ana kamera modülü bulunduruyor. 1080p+ çözünürlüğünde 6.21 inçlik LCD panelle gelen telefon damla çentikli tasarım çizgisiyle de dikkat çekiyor.

ABD – Çin krizi bu noktaya nasıl geldi?