Honor 9X Pro üçlü ana kamera modülü ile gelecek!

honor

Honor 8X ile büyük bir başarı yakalayan Çinli üretici Honor 9X ve 9X Pro ile bu başarısını perçinlemek istiyor. İşte yeni Honor modelleri hakkındaki son detaylar.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, şu aralar orta segmentteki yeni modellerine yoğunlaşmış durumda. Eğer büyük bir aksilik çıkmazsa bu ayın sonlarına doğru Honor 9X ve 9X Pro modelleri raflardaki yerlerini almış olacak.

Peki iki model arasında ne gibi bir farklılık bulunacak? Sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan Evan Blass, iki model arasındaki farklılıklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Blass’a göre 9X ve 9X Pro tasarım anlamında neredeyse birebir aynı olacak. Aradaki en önemli fark ise kamera tarafında ortaya çıkacak.

Honor 9X Pro kamera detayları ortaya çıktı

Honor 9X modelinde çift ana kamera yer alırken, 9X Pro’da ise 3’lü ana kamera modülü yer alacak. Dilerseniz bu iddiaya sebep olan sızıntıya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019 07 09 10.17.45

Görselde de net bir şekilde fark edildiği üzere sol yanda yer alan 9X Pro modelinde dikey olarak konumlandırılmış 3 kamera yer alıyor. Blass’a göre 9X Pro’da Sony tarafından üretilen 48MP’lik ana merceğe 8MP’lik ultra geniş açı sensörü ve 2MP’lik derinlik sensörü eşlik edecek.

Ayrıca her iki modelde de pop-up selfie kamerasının yer alacağını hatırlatalım. Belki RAM ve dahili depolama tarafında da ufak farklılıklar olabilir. Lakin şimdilik bu konu hakkında net bir bilgi yok.

2000 TL altı en iyi telefonlar için tıklayın