Honor 200 Pro hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı

Honor 200 Pro 2

Honor’un şu anda Honor 200 ve 200 Pro akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı söyleniyor. Son gelen bilgiler ile beraber de Honor 200 Pro’nun teknik özellikleri ortaya çıktı.

Gelen bilgiler daha çok Honor 200 Pro’nun telefonun ekranına ve kamera sistemi ile ilgili diyebiliriz. Gelen bilgilere göre cihaz “1.5K” çözünürlüklü ve tek delikli bir ekrana sahip olacak. Ek olarak, ekran için “hafif kavisli” bir tasarıma işaret ediyor, bu nedenle telefon muhtemelen Honor 100 Pro’ya benzer ince bir kenar kavisine sahip olacak.

Honor 200 Pro

Kameralara gelince, sızıntılar ileri teknoloji telefonlarda yaygın bir özellik olan optik görüntü sabitlemeye (OIS) sahip 50 megapiksel ana sensöre işaret ediyor. Ayrıca, 2,5x optik yakınlaştırma ve 50x dijital yakınlaştırma özelliğine sahip 32 megapiksel telefoto lens de sızıntıda belirtiliyor. Daha önce akıllı telefonun, Qualcomm’un mevcut amiral gemisi SoC’si olan Snapdragon 8 Gen 3 çipinden güç alacağı öne sürülmüştü. Honor 200 Pro’ya, Snapdragon 8s Gen 3 çipinden güç alacağı söylenen vanilya Honor 200 modeli de katılacak.

İkincisi, saat hızı açısından daha düşük tonlamayla Snapdragon 8 Gen 3 ile benzer bir çekirdek mimarisine sahip. Honor 200’ün Pro modeliyle aynı seviyede performans sunmasını bekleyebiliriz. Son olarak cihaz için Honor’un Mayıs ayı sonuna kadar Honor 200 serisi telefonları piyasaya sürebileceğini gösteriyor.

Philips yeni oyun monitörünü piyasaya sürdü