Oppo Reno 9 serisi yeni görsellerde görüldü

Oppo Reno 9

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Oppo Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+, sızdırılan görseller sayesinde bir kez daha görüldü.

Hatırlayacağınız gibi Çinli telefon üreticisi Oppo, orta segmentteki yeni temsilcileri olan Oppo Reno 8 serisi akıllı telefonlarını mayıs ayında Çin ve Hindistan gibi Asya ülkelerinde satışa sunmuştu. Reno 8 serisindeki telefonlar, daha sonra Avrupa pazarına da sunuldu. Oppo Reno 8 serisinin global lansmanını tamamlayan Oppo, gözünü Reno serisinin bir sonraki jenerasyonuna çevirdi.

Bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşacağı artık büyük ölçüde kesinleşmiş olan Oppo Reno 9 serisindeki telefonlar, dün sızdırılan görseller sayesinde bir kez daha görüldü.

oppo reno 9 3

Daha önce gelen bilgilere bakılırsa Oppo Reno 9 serisinin standart modeli, Snapdragon 778G yonga setinden güç alıyor. 12 GB RAM’e sahip telefonun arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel. Selfie kamerası ise 32 megapiksel. Reno 9, 6.7 inçlik OLED bir ekranla geliyor. 1080p çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranın altında bir de parmak izi sensörü yer alıyor. 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip telefonda 67W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor.

Diğer yandan Reno 9 Pro’nun MediaTek’in Dimensity 8000 yonga setini kullanması bekleniyor. Telefonun diğer özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

oppo reno 9 1

Reno 9 serisinin tam olarak ne zaman çıkacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak gelen bilgiler Oppo’nun yeni orta segment telefonlarını bu ay bitmeden resmi olarak tanıtacağına işaret ediyor.

Tesla 40 bin otomobili trafikten çekmek zorunda kaldı